Archived Pages from 20th Century!!



 

Μελέτες Εφαρμογές
Απεντομώσεων-Μυοκτονιών-Παρασιτοκτονιών
Ασχολούμαστε με την προστασία των χώρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου από τα Παράσιτα. (Εντομα, Τρωκτικά, Μικροοργανισμούς, κ.ά.)
 
Διαθέτοντας πείρα ετών στις εφαρμογές απεντόμωσης, μυοκτονίας και παρασιτοκτονίας, τόσο σε στεγασμένους χώρους διαβίωσης όσο και σε υπαίθριους, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, για να λύσουμε κάθε πρόβλημα που έχει σχέση με έντομα, ποντίκια ή άλλα παράσιτα.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε έρπων ή ιπτάμενο έντομο με κατασταλτική ή προληπτική εφαρμογή, ανάλογα με τον πληθυσμό και την ενόχληση που προκαλεί. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούμε και στη μυοκτονία με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Η φανερή διαφοροποίηση μας από τη συνήθη αγορά, βρίσκεται στην μελέτη του προβλήματος και του χώρου όπου πρέπει να επέμβουμε. Ετσι η εφαρμογή έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συγχρόνως παρακολουθούμε τον πληθυσμό των παρασίτων, ώστε να επεμβαίνουμε την κατάλληλη στιγμή ή να αποφεύγουμε άσκοπες εφαρμογές. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι όλες οι εφαρμογές γίνονται παρουσία ειδικού επιστήμονα, ο οποίος συμμετέχει στη διαδικασία. 
Η , παρακολουθεί τον πληθυσμό των παρασίτων, σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, με βάση την Οδηγία 93/43 των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, για την ανάπτυξη του συστήματος HACCP (αναλύοντας τους κινδύνους και εντοπίζοντας τα κρίσιμα σημεία ελέγχου).
Είσαστε ο ος επισκέπτης μας απο 14.9.97
E-mail : [email protected]
Γραφεία - Εργαστήρια : Μακεδονίας 40 Χαλάνδρι 15233
Tηλ.: (01) 68 55 130
Fax : (01) 68 55 131
 
Τελευταία ενημέρωση στις 14/09/1997.