Archived Pages from 20th Century!!



 
Ευάγγελος Σ. Νυκτερίδης
40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 
 
Big Afganistan Carpet
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Κάπου στα μέσα του έτους 1952 , οι ανάγκες της εποχής οδήγησαν τον ιδρυτή της εταιρίας ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΝΥΚΤΕΡΙΔΗ, να κάνει το ξεκίνημα του στο καθαρισμό των χειροποίητων χαλιών και να μάθει την τέχνη δίπλα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές της εποχής εκείνης, που την κουβάλησαν μαζί με τα ελάχιστα αγαθά που μπόρεσαν να μεταφέρουν από τους διωγμούς της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ στην Ηπειρωτική ΕΛΛΑΔΑ.

Από εκεί και πέρα άρχισε ο δύσκολος δρόμος των προσπαθειών, για συνέπεια προς τους πελάτες για συνεχή εκσυγχρονισμό στα μέσα καθαρισμού (μηχανήματα, απορρυπαντικά ) για όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα δουλειάς .

Το έτος 1985 προσχώρησε στην εταιρία ο μοναδικός γιος του ιδρυτή ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΥΚΤΕΡΙΔΗΣ , δίνοντας νέο αίμα στην ήδη καλά στημένη επιχείρηση, εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία του γραφείου και της παραγωγής σύμφωνα με τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας , επίσης επέκτεινε τις δραστηριότητες σε επιτόπου καθαρισμούς, σε υφάσματα σαλονιών και μοκετών μέσα στο σπίτι του πελάτη καθώς και ειδικό τμήμα στο καθαρισμό Πλοίων Ιστιοφόρων και Κότερων γενικά με μεγάλη επιτυχία.

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται και στις αρχές του 1997 η εταιρία οργανώνει αλυσίδα καταστημάτων με σκοπό την πώληση ειδικών συστημάτων καθαρισμού , που τόσο καλά γνωρίζει , τόσο για επαγγελματίες του είδους όσο και για οικιακή χρήση . Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί στην έδρα της εταιρίας Φραγκοκλησιάς 70 στο Μαρούσι.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ e-mail ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ.
Services images
 
Δραστηριότητες της Εταιρείας Υπηρεσίες
 
Η σελίδα αυτή έχει δεχτεί  επισκέψεις
 
Ευάγγελος Σ. Νυκτερίδης
Φραγκοκλησιάς 70 , Μαρούσι 
Τηλ: 68 19 655 , 68 14 756 fax : 68 24 133
e-mail :  [email protected] Copyright © 1997 AIASNet